..... ..........Welkom op de website van voetbalvereniging Zuidland..........

• eerstefoto

14 Zuidland

Met de bus naar finale NSVV O19-Zuidland O19 op terrein Piershil

op .

Op zaterdag 10 juni wordt de nacompetitiefinale tussen de voetbalteams van NSVV JO19-1 en Zuidland JO19-1 gespeeld op het terrein van SV Piershil. De finale begint om 14.30 uur, op het spel staat promotie naar de hoofdklasse.

NSVV onder 19 eindigde in de eerste klasse op de derde plaats. In de nacompetitie schakelde het eerst via strafschoppen Sparta AV uit (de twee duels tussen deze clubs eindigden beide in 2-2), in de halve finale werd De Jonge Spartaan uitgeschakeld (1-1 in Numansdorp, 1-2 in Middelharnis).

Zuidland onder 19 eindigde in diezelfde competitie als tweede, in de nacompetitie schakelde het Alphens Boys uit (na een 3-1 uitnederlaag werd thuis met 5-1 gewonnen!), in de halve finale won het thuis met 1-0 van CKC, uit werd het 2-2 na verlenging.
In de reguliere competitie in de eerste klasse 10 won Zuidland twee keer van NSVV: thuis met 2-1, uit met 0-4, maar resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst! Dus onze jonge blauwhemden kunnen alle steun gebruiken!!!

I.v.m. alle verwachte support vertrekt a.s. zaterdag om 12.45 uur de bus met spelers, ouders en belangstellenden richting Piershil, welke wordt gesponsord door de firma Nirint Shipping BV uit Barendrecht!

banner finale

Zuidland Tweets