..... ..........Welkom op de website van voetbalvereniging Zuidland..........

• eerstefoto

14 Zuidland

Dankwoord!

op .

Keuzes maken.. Het leven, maar ook het voetbalspelletje staat in het teken van welke keuzes je maakt. Soms maak je keuzes in een split second en soms maak je ze na jaren overdenken.

Dat keuzes moeilijk zijn heb ik de afgelopen dagen zelf ondervonden. Kies je voor een sportieve stap of houd je de warme Slandse deken vertrouwd om je heen.. De afgelopen jaren heb ik met onwijs veel plezier mijn hobby mogen uitoefenen en mensen binnen de vereniging ontmoet. We hebben successen gevierd en teleurstellingen moeten verwerken. Toch was het de sfeer en de gemoedelijkheid die altijd de boventoon voerde. Zuidland heeft mij inlaten zien dat je naast voetbal en winnen, ook plezier kon hebben buiten de krijtlijnen.

Toch is mijn keuze gevallen om uit mijn sportieve ambities het maximale te gaan halen. Een keuze waarbij ik die warme deken naast me zal neerleggen. De club, de mensen jullie zitten in mijn hart en zal jullie nooit meer vergeten!

Onwijs bedankt voor de afgelopen tijd en wens jullie via deze weg heel veel (sportieve) successen!

Groetjes,

Kevin de Kok