..... ..........Welkom op de website van voetbalvereniging Zuidland..........

• eerstefoto

14 Zuidland

Selectie vv Zuidland seizoen 2017-2018

op .

Achter de schermen is er de afgelopen maanden weer hard gewerkt om de selectie voor het komende seizoen weer op peil te brengen. We zijn er trots op dat er vanuit de eigen jeugd weer een groot aantal spelers door zullen gaan stromen naar de selectie. Daarbij is natuurlijk een grote rol weggelegd voor onze jeugdtrainers, die hen de afgelopen jaren naar dit niveau heeft weten te brengen. Met de selectietrainers Aad Andriessen, Han de Graaff, Jasper Poortvliet en Rene van Meurs en de ondersteuning van overige stafleden, denken we de juiste mensen te hebben die deze jongens nog meer bij kunnen leren in hun ontwikkeling. Maar deze jongens zullen het uiteindelijk zelf moeten doen, zelf laten zien en uiteraard de intentie hebben om in zichzelf te willen investeren. Als die wil er is, dan denk ik dat we als club de komende jaren een leuke toekomst tegemoet zullen gaan. Voor komende seizoen zullen onderstaande spelers deel uit gaan maken van de selectie:

Ruben Schlink(Oude Maas), Colin Hoeder, Marcel Kardux, Remi Philips, Bob Kuit, Romeo Rommy, Marvin Rommy, Robin van Buuren, Leon van der Steen, Ricardo Rapmund, Maurice Wolters, Sven van de Bogaerdt, Kai de Hoog, Jelle van der Graaf, Niels Molendijk, Rick de Veth, Tim de Veth, Robert Michilsen, Timon de Bel (vv Brielle), Anthonio Thomas(Leonidas zo), Kenny Fonseca(Xeres DZB za), Quinton Cheuk a Lam( Xeres DZB za), Ayrton Verlaan ( Nieuwenhoorn), Tim van Dien(Nieuwenhoorn), Neal van Buuren, Alessio Weeda, Marco Lugtenburg, Thomas Lugtenburg, Ramon van der Bie, Ferdy Buitendijk, Dave Roumegous, Max Bavelaar, Kevin van Rij, Martijn Vorstenbosch, Thomas Moeken, Wesley Hagendijk, Jeroen Breederland, Isaya Adjis, Dion de Ridder en Taco van de Hek.

Tot slot wil ik de spelers die afscheid hebben genomen nogmaals bedanken voor hun inzet de afgelopen jaren en wens ik jullie succes bij je nieuwe club. Voor een ieder een goede vakantie toegewenst en tot in het nieuwe seizoen.

Jaap van Sintmaartensdijk

Zuidland Tweets