6e HANS VERMEER TOERNOOI VV ZUIDLAND - as maandag 2e paasdag

op .

Attachments:
Download this file (Speelschema HVT 2016 MB v1.pdf)Speelschema MB1 [ ] 268 Kb
Download this file (Speelschema HVT 2016 MC v2.pdf)Speelschema MC 1 [ ] 176 Kb
Download this file (Speelschema HVT 2016 MD v2.pdf)Speelschema MD1 [ ] 175 Kb
Download this file (Speelschema HVT 2016 ME v1.pdf)Speelschema ME1 [ ] 174 Kb

Aankomende maandag 28 maart ofwel 2e Paasdag, maakt de vv Zuidland zich weer op voor het 6e Hans Vermeer Toernooi. Dit jaar staat het toernooi geheel in het teken van het meisjesvoetbal. Meisjesvoetbal is momenteel de snelst groeiende sport binnen Nederland. Steeds meer nieuwe speelsters vinden hun weg naar de diverse verenigingen waar meisjesvoetbal wordt aangeboden. 

De populariteit van het meisjesvoetbal is voor een groot deel terug te voeren op de successen van het Nederlands Dameselftal dat zich in 2015 verzekerde van deelname aan het WK in Canada en zich afgelopen maand, net niet wist te kwalificeren voor de Olympische Spelen in Rio dit jaar. 

Maar ook de jeugdelftallen verbonden aan de KNVB maken successen door en dit is mede te danken aan de inzet van de vele vrijwilligers binnen de verenigingen die zich met meisjesvoetbal bezig houden. De opleidingen worden beter en dat is terug te zien op de velden. 

Een van deze verenigingen is de vv Zuidland.  Al jaren speelt de vrouwen- en meisjesafdeling binnen de vereniging een belangrijke rol. Ook binnen het bestuur erkent men de ontwikkeling van het meisjesvoetbal. Support en medewerking aan de afdeling is dan ook een gevolg hiervan. Ook is de afdeling vertegenwoordigd in het bestuur. 

Een uitvloeisel hieruit is het Hans Vermeer Toernooi. Een toernooi voor alle meiden van de vv Zuidland en de uitgenodigde verenigingen.  Een dag waarop het meisjesvoetbal centraal staat. Ondanks de concurrentie van diverse (grote) meisjestoernooien is de organisatie er toch weer in geslaagd voor de deelnemers een dagvullend programma te organiseren. 

De eerste wedstrijden worden gespeeld vanaf 10.00 uur en de prijsuitreikingen worden rond 15.45 uur verwacht.

Natuurlijk zijn toeschouwers van harte welkom om ons complex aan de Kerkweg. 

Wij wensen de deelnemers een hele fijne, sportieve en mooi sportdag toe. 

Deelnemende verenigingen:

MB Poule MC Poule MD Poule ME Poule
             
MVV ’27 MB1   Groeneweg MC1   Den Hoorn MD 1   BZC/Zuiderpark ME1
Nieuwenhoorn MB 1   Nieuwerkerk MC1   Nieuwerkerk MD 1   RKAVV ME 1
Nieuwerkerk MB 1   Roosendaal MC1   RKAVV MD1   Xerxes/DZB ME2
Poortugaal MB 1   Zuidland MC1   Zuidland MD1   Zuidland ME1
Zuidland MB 1           Zuidland ME2