Meiden/Dames

op .

Meiden voetballen bij Zuidland!

Ook in het aankomende seizoen 2015-2016 is dat het credo van de afdeling. We kunnen stellen dat we dat op Voorne-Putten nog steeds gestand doen, want wederom is het aantal spelende leden bij de vrouwen- en meidenafdeling gegroeid.

Met 6 elftallen en 1 zevental in de competitie heeft Zuidland de grootste afdeling van het eiland, en spreken we de ambitie uit om te blijven groeien, en te zorgen dat meiden op hun eigen niveau om met eigen leeftijdsgenoten kunnen voetballen! 7 teams dus weer, hetzelfde als in het vorig seizoen, maar met een D team wat groeit naar een elftal. Verder kunnen we stellen dat alle teams goed bezet zijn en ook dat is een verbetering ten opzichte van het afgelopen seizoen.

Juist de krappe selecties hebben af en toe een wissel getrokken op de teams en ervoor gezorgd dat het niet altijd geworden is wat we gehoopt hadden. De uitbreiding moet ervoor zorgen dat dat ongunstig voorteken weg is.

Meiden voetbal bij Zuidland

Konden we in het seizoen 2013-2014 maar liefst 3 kampioenschappen vieren, het afgelopen jaar kon de MC1 met de platte kar het dorp door na het fraaie kampioenschap in de eerste klasse.

Met 3 vrouwenteams, MB, MC, MD en ME zijn alle leeftijden zo ongeveer aanwezig zodat nagenoeg elk meisje bij Zuidland met meiden kan voetballen. We gaan weer zien wat het seizoen gaat brengen, en mocht je denken “ik wil (misschien)ook voetballen bij Zuidland!” neem dan even contact op met coördinator Hans Schelvis Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of 06-30169759. Gratis een aantal keren meetrainen is altijd mogelijk.