Vrouwen en Meiden 2016-2017

op .

Een nieuw seizoen met nieuwe kansen! En die gaan er uiteraard volop komen voor de vrouwen en meiden van de v.v. Zuidland. Met weer een team meer dan aan het begin van het vorig seizoen, en met uitzondering van de F nu alle leeftijdscategorieën in volledige meidenteams aanwezig. Vrouwen 1 zal in de 3e klasse uitkomen en gaat weer voor minimaal een periodetitel, Vrouwen 2 komt uit in de 4e klasse en Vrouwen 3 in de 5e klasse.  Omdat we weer 3 vrouwenteams hebben is besloten dit jaar weer met een MA team in de competitie uit te komen. Herstel een M019 team, wat dat is de taal die vanaf heden door de competitie gesproken wordt.  Een MO17 (MB1), MO15 (MC1), MO13 (MD1) en MO11 (ME1) zijn de overige teams. Op dit moment 119 meiden die over 7 elftallen en 1 zevental (MO11) verdeeld zijn.

VrouwenenMeiden2016 2017Alle teams trainen op maandag en woensdag zodat de meesten elkaar kennen, en het met elkaar trainen en eventueel spelen geen enkel probleem is. Daar staan we ook voor als vv Zuidland, met, voor en door elkaar voetballen met uiteraard plezier als grootste drijfveer. Zijn we dan niet ambitieus?  Natuurlijk wel, want elke wedstrijd gaan we het veld op om te winnen. En als je elke wedstrijd wint ben je kampioen en promoveer je. Maar niet ten koste van alles. Sportiviteit en respect staan hoog in het vaandel, en ook elk lid moet aan het voetballen toe komen.  Het samenspel moet ervoor zorgen dat v.v. Zuidland nog groter wordt in het vrouwen en meidenvoetbal. Meiden voetballen bij Zuidland is nog steeds het credo! Nieuwe kansen ook voor meiden die nog niet voetballen. Er is nog (beperkte) ruimte voor meiden, met name in de meisjesteams, dus heb je interesse neem dan even contact op met coördinator Hans Schelvis; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.